Bitcoin-evangelist Anthony Pompliano merker DeFi En ICO-merket svindel

DeFis eksplosive vekst har på ingen måte redusert kritikken fra kryptoindustrien. Faktisk har økningen i bruk og popularitet tiltrukket hard kritikk fra bransjeaktører, som alle for det meste har klassifisert DeFi som en boble.

Nå har Anthony Pompliano, medstifter av Morgan Creek Digital, ekko en lignende oppfatning

I en svar-tweet til andre bransjeaktører som har vært forkjemper for DeFi-bølgen, erklærte Bitcoin maksimalisten at „DeFi-svindel“, talsmenn også sto bak ICO-svindel.

Mens alle ICO-er ikke var veldig falske, overlevde bare noen få, og sammenlignet med DeFi, har mange kryptopersonligheter vært uenige i at DeFi virkelig er en svindel. Pomplianos argument trekker tilbake til en tidligere tweet der han argumenterer for at DeFi er mer sentralisert enn det viser seg å være. Med henvisning til at de fleste Ethereum-noder kjøres på Amazon-nettjenestene (AWS), foreslår Pompliano at Jeff Bezos kan begrense de fleste DeFi-applikasjoner på Ethereum-nettverket.

Kontroll over DeFi-apper

De fleste kryptopersonlighetene var uenige om at Ethereum ikke var så sentralisert han hevder. Camila Russo, et teammedlem ved en DeFi-forskningsplattform, presiserer at bare 37% av vertsnodene er på Amazon, mens 70% er vert på andre plattformer.

Det er fortsatt rom for desentralisering

Det store problemet er kanskje ikke en mindre mengde noder som er koblet til AWS, men muligheten for at Ethereum kanskje ikke har så mye kontroll over nettverket som det hevder å være. Hvis Amazon for eksempel dykker ned i kryptovaluta ved å lage sin egen Blockchain og digital valuta i fremtiden, kan mer enn 20% av nettverkets effektivitet gå tapt, og prisene kan også tukles med.

Enda verre, hvis andre skytjenester ville avslutte Ethereum-noder, kunne nesten hele nettverket bli utryddet umiddelbart. Med Ethereum som merkevare som et desentralisert nettverk til tross for at mye av økosystemet distribueres på andre plattformer, er det forståelig at Ethereum-brukere vil være skeptiske til nettverket og hvor kontrollen virkelig er på dette punktet.

I mellomtiden er det mange kryptopersonligheter på sidelinjen om kritikknivået som kastes mot Ethereum, spesielt fra Bitcoin-maksimalister. Erik Voorhees og Alex Saunders reagerte begge på samme måte og sa at Ethereum-kritikere var lik Bitcoin-kritikere som stort sett sliter på Bitcoin fra et ekstremt subjektivt synspunkt.

Sie mögen vielleicht auch