Bitcoin treffer New Hash Rate Record

Hasjfrekvensen for Bitcoin traff en ny all-time high i juli. Hashfrekvensen, eller datakraften, er et mål på den kollektive energien rettet mot gruvedrift Bitcoin Era. Jo høyere hashfrekvens, jo flere prøver folk eller selskaper å behandle Bitcoin-transaksjoner. Gruvearbeidere blir belønnet med Bitcoin hvert tiende minutt for å behandle transaksjonene.

Opptrend Etter halveringen

Denne fornyede interessen for Bitcoin kommer to måneder etter mai, der Bitcoin-belønningen ble kuttet i to. Denne „Halvening“ finner sted omtrent hvert fjerde år, og bremser etableringen av nye Bitcoins. Reduksjonen av nye sirkulerende Bitcoins fører til at den er deflasjonær i stedet for inflasjonsmessig. Mens tilbudet av nye Bitcoins går ned over tid, øker tilbudet på nye amerikanske dollar.

Analytikere var skeptiske til at hashfrekvensen ville øke etter halveringen, siden den siste halveringen i 2016 så en nedgang i Bitcoin-prisen. Det tok nesten et år for prisen å sprette fra $ 475 for å starte oksetrenden på $ 1745.

Den gjennomsnittlige hashfrekvensen traff et høydepunkt på 125,99 eksash, før den falt ned til 123,11 eksahash i dag.

En sunn hashfrekvens er et tegn på styrke i Bitcoin. Gruvearbeidere selger Bitcoin for å betale for strømmen som brukes til å drive gruvearbeiderne. Hvis de er trygge nok til å øke faste kostnader, er det en sjanse for at prisen vil stige.

Interesse for Bitcoin Grows

Til tross for at prisen på Bitcoin som gikk sidelengs nylig, er det mer interesse enn noen gang for cryptocurrency. Krypto- utvekslingen Coinbase forventer å bli offentlig, Bitcoin-minibanker blomstrer, og blockchain implementeres av suverene nasjoner .

Cybertyvene vender seg også til Bitcoin nok en gang. Den britiske Bitcoin-sentralen Cashaa stanset driften etter at nettkriminelle klarte å trekke 336 Bitcoins fra børsen. Selskapet mener at malware på datamaskinene ga hackerne tilgang til lommebøker som er lagret på Blockchain.com. Derfra kunne uttaket fullføres.

Verdipapirforetak Fidelity har også vært aktiv på gruveområdet. Nylig doblet den aksjeandelen i Bitcoin-gruvedriften Hut 8. Dette øker Fidelitys totale eierandel i gruvedriften til 10%. Selv om dette kan overraske nykommere, har Fidelity vært stille involvert i cryptocurrency i mange år. Fidelity Digital Assets tilbyr blockchain og cryptocurrency tjenester til bedrifter og institusjonelle kunder.

Sie mögen vielleicht auch