Hvornår slår Bitcoin $ 12.000 mark igen?

I dag handler Bitcoin Era for cirka 11.700 $. Dette er lidt over, hvor det var for kun 24 timer siden, men det store spørgsmål, der sandsynligvis tænker på næsten enhver kryptohandler derude, er: ”Hvornår vil $ 12K dukke op igen?”

Planlægger Bitcoin snart at flytte op?

For ikke længe siden steg verdens største cryptocurrency med markedsværdi hele vejen til $ 12.400 i det, der let var den største stigning, som aktivet havde set i godt et år. Overspændingen varede dog ikke længe, hvilket fik mange mennesker til at indse, at bitcoin’s styrke stadig hængende i nogle områder, og medmindre $ 12K kan blive ramt igen, skulle mange handlende ikke forvente at se valutaen slå sin all-time high igen når som helst snart.

Lige nu ser aktivet ud til at bevæge sig i et langsomt og stabilt tempo. Selvom ting ikke nødvendigvis er plukket op endnu, er det plausibelt at antage, at det sker i de kommende uger. Hvad bitcoin ser ud til at gøre stiger lidt efter lidt hver dag. $ 100 her, $ 100 der. 12.000 $ er mere end sandsynligt i bitcoin’s fremtid igen, selvom vi sandsynligvis ikke vil se aktivet slå dette territorium igen før mindst i september.

Faktum er, at bitcoin gentager meget af den opførsel, den udviste tilbage i maj og juni. I løbet af denne tid var det store modstandsmærke en lige $ 10.000, som bitcoin strejkede i den tidlige del af hver måned. Imidlertid varede disse bølger kun for, hvad der føltes som kun få minutter, før aktivet tog et stort skridt tilbage. Bitcoin følte sandsynligvis pres for at ramme $ 10K, men syntes ikke at have, hvad det krævede for at blive der.

Det var først, før der opstod noget stort, at bitcoin havde en grund til at forblive over $ 10.000. De Forenede Stater banede vejen for anden stimulanscheck, mens bankerne annoncerede, at de havde fået grønt lys til at tilbyde kryptoprioritetsydelser til deres kunder, hvorved broen mellem både centraliseret og decentral finansiering blev brudt. Når disse træk var foretaget, flyttede bitcoin ind i femfigurers territorium og har forblevet der lige siden.

Noget stort behov for at ske

Således kan man kun antage, at der skal ske noget lignende stort for at bitcoin kan bevæge sig ud over $ 12.000 permanent. Hvad den store manøvre vil være er praktisk talt enhver gæt på dette tidspunkt, skønt det er nødvendigt at være centreret omkring mainstream-finansiering, ligesom banker, der tilbyder crypto, som de tilbyder kontrol og kontanttjenester. Indtil da skal bitcoin forblive, hvor det er.

Den gode nyhed er, at bitcoin har holdt sig relativt oppe og har holdt sig inden for $ 11.000-området i løbet af de sidste uger, og dens bullish opførsel gnider af på andre mønter og tokens. Et godt eksempel er Ripples XRP, der er steget fra ca. 18 cent til lidt over 30 cent siden midten af juli.

Sie mögen vielleicht auch