Trump eller Biden? Max Keizer forklarer hvorfor Bitcoin vil være den ultimate vinneren etter USAs valg

Den berømte TV-verten Max Keizer forklarer hvordan Bitcoin Loophole vil fremstå som den ultimate vinneren, til tross for hvem som vinner det amerikanske presidentvalget i 2020.

Det amerikanske presidentvalget får hvert fjerde år oppmerksomhet ikke bare fra amerikanske borgere, men fra hele verden. Å være det største landet etter nominelt BNP og den amerikanske dollaren som fungerer som den globale reservevalutaen, vil konsekvensene av valgresultatene føles i de neste (minst) fire årene overalt.

Den „overalt“ delen inkluderer definitivt de tradisjonelle finansmarkedene og nærmere bestemt de amerikanske aksjemarkedene. Faktisk kan deres ytelse til og med antyde hvem som kan ende som den 46. amerikanske presidenten.

I følge Dan Clifton fra Strategas Research Partners har hver president som har avverget en lavkonjunktur i løpet av de to årene som førte til valget, holdt seg. Bare Calvin Coolidge klarte å vinne gjenvalget til tross for 1920-tallets økonomihindringer.

New York Times hevdet at den amerikanske økonomien offisielt gikk inn i en lavkonjunktur i februar 2020. Med det gjenstår spørsmålet om president Trump vil slutte seg til president Coolidge som et unntak fra regelen eller vil historien gjenta seg og Joe Biden vil komme til makten .

Noe mer historie

Når vi snakker om historien, bemerket Forbes nylig at aksjemarkedene har „prestert bedre i løpet av et år da en sittende president blir valgt sammenlignet med en ny administrasjon.“ Dataene er avgjørende – valget har en direkte innvirkning på aksjemarkedene.

Med det i tankene har kryptokurrency-samfunnet reist spørsmålet om om eller hvordan valget vil påvirke en valuta som opererer utenfor den tradisjonelle økonomiske infrastrukturen – en valuta som eksisterer i den digitale verdenen med navnet Bitcoin.

I løpet av sin relativt korte eksistens har Bitcoin gått gjennom to amerikanske valg – i 2012 og i 2016. Selv om de ikke var for lenge siden, er de fleste medlemmer i samfunnet enige om at eiendelen var for liten til å føle konsekvensene. Dette er imidlertid ikke tilfelle i 2020.

Så, hva kan skje hvis president Trump, som åpent har kritisert hele kryptovalutaindustrien, forblir i embetet? Eller hva kan skje hvis den tidligere visepresident Joe Biden tar ansvaret?

Samfunnets meninger glir i begge retninger, men ikke Max Keizer. Den populære TV-verten mener at Bitcoin ikke er korrelert med noen politiske partier eller resultater fordi den støttes av „umettelig sult.“ Som sådan fortalte han nylig CryptoPotato at Bitcoin vinner uansett, men med forskjellige stiler.

Trump vinner: Hvordan kan det være bra for BTC?

Trumps presidentskap er mildt sagt fylt med noe kontroversielle handlinger og uttalelser. De spenner fra å planlegge å bygge en fysisk mur med Mexico for å holde migranter borte til å true 2020-motstanderen Joe Biden med fysisk overgrep.

Imidlertid har hans synspunkter på Bitcoin vært konsekvente og ugunstige. I juli 2019 sa han at han „ikke er en fan av Bitcoin og andre kryptovalutaer, som ikke er penger, og hvis verdi er svært ustabil og basert på tynn luft.“

En upublisert bok skrevet av Trumps tidligere nasjonale sikkerhetsrådgiver John Bolton hevdet at presidenten oppfordret statssekretær Steve Mnuchin til å „gå etter Bitcoin“ et år før hans påstander nevnt ovenfor.

Når det er sagt, er det vanskelig å forestille seg at president Trump plutselig vil endre hjerter og begynne å støtte den aller første (eller annen) kryptovaluta. Så hvis han vinner valget, kan effekten på Bitcoin være ganske uheldig, ikke sant?

Vel, det er ikke det Max Keizer mener. Han fortalte oss at „med Trump, som i det minste forstår noe om kapitalismen, vil oppstigningen av Bitcoin gå langsommere, ettersom jeg tror han ville berolige markedene ved å få USA til å gå inn i den globale hasjkrigen som Iran nå fører i et Sputnik-lignende kall til gå inn i Hash Race-øyeblikket. ”

Keizer la til at USA må strebe etter en „stor bit av Bitcoins globale hashrate før konkurrentene våre gjør det. Jeg vet om flere land som snart vil kunngjøre store suverene garantier for BTC-hashrate for å prøve å fjerne Irans posisjon. “

Hva vil skje med Bitcoin hvis Biden vinner?

Det demokratiske partiets presidentkandidat var involvert i det beryktede Twitter-hacket tidligere i år. Kort tid etter sa han at han ikke eier noen bitcoins, men ikke har gitt noen avgjørende kommentarer om kryptovalutaen. Som sådan ville det være vanskeligere å argumentere for om presidentskapet hans til slutt ville være bra for Bitcoin.

Keiser synspunkter ser BTC skarpt eksplodere i verdi i tilfelle Biden dukker opp vinneren kommer søndag.

„Som jeg sa, vil en Biden-gevinst akselerere Bitcoins fremskritt når panikkjøp fra de som ønsker å unnslippe sosialister, pengeskrivere og MMT-er, går inn i hyperdrive.“

„Det vil være som Kristallnacht fra 1938 (også kjent som Night of Broken Glass eller November Pogrom). Jack-booted væpnede kjeltringer vil gå dør til dør og stjele eiendom i sosial rettferdighet.“

Max Keizer: Bitcoin vinner ikke noe

Bitcoin er større enn valget, hevdet Keizer. Det er en ressurs som ikke har noen reell „sammenheng med noe – aksjer, obligasjoner, valutaer, gull, råvarer eller eiendom – og absolutt ingen politiske partier eller politiske resultater, her i USA eller hvor som helst i verden.“ Bitcoin er bare korrelert med Bitcoin.

Til tross for utfallet av det kommende valget, vil Bitcoin fremdeles støttes „av en umettelig sult.“ Det er en kosmisk sult fordi „Bitcoin er Big Bang of money.“

“For å være klar, mener jeg ikke at BTC støttes av energi. Det jeg sier er at den er støttet av kode som ustoppelig er programmert til å konsumere all tilgjengelig energi på jorden og utover, for å skape absolutt monetær knapphet for å heve menneskeheten til en mer ren åndelig tilstand av eksistens. Transcendens på denne skalaen krever synkronisering og enorme mengder energi. ”

Keizer sa også at uansett hvem som er den amerikanske presidenten, er Bitcoin på vei til å ta ut gull som den ultimate monetære butikken med verdi og doblet ned på hans 40x-80x prisforutsigelse.

Sie mögen vielleicht auch